loader image

Branding & Design

Creëren van
ambitieuze merken

Branding dienst Uptron

Om jouw doelgroepen aan te spreken heb je de juiste uitstraling nodig. Jouw klanten ervaren jouw merk zowel visueel als emotioneel. Zij moeten zich identificeren met je merk, maar bovenal moeten ze je merk onthouden. We helpen je graag bij het uitbouwen van een sterk merk.

Vertel ons over je project of business!

Logo concept

Zit het logo in je hoofd al helemaal klaar of heb je absoluut geen idee? Onze designers ontwikkelen een logo concept op basis van jouw visie en boodschap.

Het logo is steeds duidelijk visueel verbonden met de andere elementen van je visuele identiteit. Onze logo’s zullen een blijvende indruk achterlaten bij jouw doelgroep. Daarom werken we graag samen met jou om het perfecte logo voor je business te ontwerpen.

Schetsen logo door Uptron
chateau ripert website

Branding (Huisstijl)

Om een merk met impact te creëren, moeten we de context begrijpen. We bekijken je merk maar dompelen ons ook volledig onder in jouw wereld. We kijken samen naar wie je klanten zijn en hoe je als merk het best kan positioneren. Ons team creëert een huisstijl om je (opnieuw) op de (digitale) kaart te zetten.

chateau ripert website

Offline marketing

Uiteraard wekken we jouw merkverhaal volledig tot leven. Dus ook voor drukwerk, gadgets, promo-stands, … kun je op ons rekenen. Wij kennen de antwoorden én brengen ze tot leven. We denken graag samen met jou mee!

Branding van Eendracht Aalst
chateau ripert website

Digitale Marketing

Ook voor digitale marketing kan je rekenen op Uptron. Wij werken digitale strategieën uit voor jouw bedrijf, maar wij maken ook de grafische designs voor jouw advertenties.

chateau ripert website

Design

De creatieve ontwerpers van Uptron helpen je om een eerste en pakkende indruk te maken.  We maken visuele elementen die passen bij je merkidentiteit. Door een sterk idee te vertalen naar een heldere visuele voorstelling ben je alvast twee stappen voor op de concurrentie.

Bij elke soort communicatie geef je een stukje van jouw bedrijf weer. Het is daarom belangrijk om consistent te communiceren. Onze ontwerpers creëren aan de hand van jouw merkidentiteit elk design of drukwerk. 

Kokua Hub website
Kokua Hub website

Waarom kiezen voor Uptron?

  • Creatieve out-of-the-box branding dat wordt onthouden door jouw potentiële leads
  • Volledige in-house team dat van A tot Z jouw project kan uitvoeren
  • Klantenservice dat steeds beschikbaar is voor al jouw vragen

Branding & Design Cases

Een antwoord op al jouw vragen

Zeker en vast!

Nadat onze ontwerpers hun werk hebben gedaan en het ontwerp is goedgekeurd, kunnen we ook het drukwerk in het gewenste formaat bezorgen.

Geen enkel probleem, wij ontwerpen drukken en leveren al jullie ontwerpen.

In samenspraak met jouw drukker, kunnen wij onze ontwerpen afleveren in het gewenste digitaal formaat.

Nog meer vragen?