loader image

ONLINE VERKOPEN OP

AMAZON

Verkopen op Amazon wint de laatste tijd belang in België en Nederland. Het is de grootste en meest competitieve marketplace ter wereld.

Naast het starten met verkopen op Amazon, kunnen we jou ook helpen voor de optimalisatie van een bestaande Amazon-shop. Wij leren hoe je gebruikmaakt van alle kansen die Amazon biedt. Amazon is de meeste bezochte online shop ter wereld en is dus zeker interessant indien je jouw omzetpotentieel wilt laten groeien.

Vertel ons over je project of business!

Voordelen van verkopen via Amazon met Space Connect

  • Grootste marketplace ter wereld met een gigantisch omzetpotentieel
  • Amazon is net gestart in België dus nog veel potentieel om jouw producten aan te bieden
  • Mogelijkheid voor het outsourcen van je logistiek via Fulfilment By Amazon
  • Zet je eigen merk in de kijker via Amazon Stores.

Amazon:
van onlineboekenwinkel naar werelds grootste online shop

Het is juli 1994, het internet staat nog in zijn kinderschoenen, maar Jeff Bezos ziet een ondernemingskans om online boeken te gaan verkopen en deze te leveren aan huis. Al snel ontwikkelt Amazon zich verder naar een online shop voor videogames, software, elektronica en kleding.

Eindelijk is het zover, er komt een Belgische versie van Amazon. Voorheen moesten Belgische klanten bestellen via de Duitse of de Nederlandse versie van Amazon, maar dat is nu verleden tijd.

In onze buurlanden is Amazon al zeker niet te onderschatten en door het internationale omzetpotentieel blijft Amazon de absolute nummer 1.

Interesse om te starten met de verkoop op Amazon?
Vul ons formulier in!

Hoe zorgt Space Connect voor de verkoop op Amazon?

Alles start met een correcte integratie van je webshop en producten met Amazon. Daarna gaan de digitale experten van Uptron je ondersteunen met ‘the best practices’ voor te starten met verkopen op Amazon.

Lees hieronder meer over onze aanpak.

Integratie

Bij het programma Space Connect gaan we eerst jouw webshop gaan koppelen met Amazon. Die doen we aan de hand van een integrator en een API-connectie die bij jouw producten past. Hiermee zorgen we ervoor dat je producten, prijzen, eigenschappen,… automatisch worden gesyncroniseerd met Amazon. Hierdoor kunnen typische problemen zoals het bulk uploaden naar Amazon, foute voorraad, ongeldige beschrijvingen,… zo goed als volledig worden uitgesloten.

Strategie

Amazon is een gigantisch bedrijf en dat merk je zeker als je start met online te verkopen. Het voordeel is dat er enorm veel potentieel inzit, maar als het misloopt dan krijg je moeilijk iemand te pakken bij Amazon.

Samen met Space Connect ondersteunen we jouw ook bij het implementeren van een correcte strategie zodat jouw producten op de juiste plek worden weergegeven. Wat is nu net de beste plek op Amazon? Dat is het winnen van de ‘Buy Box’. Dit is het winkelwagenveld op de product pagina. Wanneer meerdere verkopers precies hetzelfde product aanbieden, krijgt maar één van deze verkopers een plekje in de ‘Buy Box’ Andere verkopers worden ook vermeld, maar hiervoor moet de consument naar beneden scrollen, iets dat meestal niet gebeurd.

Operation

Ondernemingen hebben vaak dubbel zoveel werk als ze verkopen op Amazon. Dit komt omdat de orders vaak manueel moeten worden verwerkt. Dankzij Space Connect is Amazon een uitbreiding van jouw webshop. Hierdoor komen de Amazon orders binnen op je webshop en kan je deze afronden op dezelfde manier als je normale webshop orders.

Daarnaast gaan we ook gaan kijken naar de content en de Fulfilment. Het is ook steeds mogelijk om Fulfilment van Amazon te gaan gebruiken. Hierdoor stuur je simpelweg je voorraad naar Amazon, waarna zij het logistieke proces voor hun rekening gaan nemen. Hier zijn verschillende opties mogelijk.

Meer info nodig?

  • Neem vrijblijvend contact op:
  • E-mail: hello@uptron.be
  • Telefoon: +32 42 94 02 00
  • Via onderstaande contactknop:

Een antwoord op al jouw vragen

Al onze klanten hebben verschillende wensen en noden, daarom nemen wij de tijd om vrijblijvende offertes uit te werken voor elke klant. Wij willen alleen de beste oplossing voor jouw bedrijf kunnen leveren, daarom werken wij steeds op maat van de klant.

Benieuwd hoeveel jouw project zou kosten? Stuur ons gerust een mailtje en wij bezorgen jou een gratis offerte.

Wij raden steeds aan om eerst een webshop op te starten zodat je een eigen plek hebt voor jouw producten te koop te plaatsen. Je bent nog steeds koning van je eigen webshop en je hoeft je geen zorgen te maken dat concurrenten jouw klanten gaan afnemen. 

Bij Uptron zijn we specialisten in E-commerce en kunnen we jouw Woocommerce of Shopify webshop bouwen en onmiddelijk gaan integreren met Space Connect.

Elke project is bij ons uniek, maar we hebben wel een vaste werkwijze dat we hanteren voor elke dienst. Deze start bij een eerste gesprek via telefoon, videocall of gewoon een fysieke meeting. Voor elk project maken wij een duidelijke offerte waar onze werkwijze staat in beschreven. Na het zoeken van een gepaste marktplaats en de juiste strategie, gaan de digitale experts van Uptron aan de slag met het verbinden van jouw webshop. Natuurlijk houden we verschillende contactmomenten gedurende dit traject en zorgen we voor een transparante aanpak.

Nog meer vragen?