loader image

ONLINE VERKOPEN OP

BOL.COM

Wie producten verkoopt op de Nederlandse en Belgische markt kan niet om bol.com heen. Bij het verkopen op bol.com komt ontzettend veel bij kijken. Je geniet van de naamsbekendheid en de populariteit van de grootste webwinkel van Nederland en België. Samen met ons programma Space Connect gaan we je ondersteunen van A tot Z met het verkopen op bol.com.

Naast het starten met verkopen op bol.com, kunnen we jou ook helpen voor de optimalisatie van een bestaande Bol-shop. Wij leren hoe je gebruikmaakt van alle kansen die bol.com biedt. 

Vertel ons over je project of business!

Voordelen van verkopen via bol.com met Space Connect

  • Grootste marketplace in België en Nederland
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van Logistiek via bol.com
  • Pas je prijzen aan aan de concurrentie dankzij onze bol.com Repricer
  • Zet je producten in de kijker dankzij bol.com Sponsored Products.

BOL.COM

Vanaf 1999 zag bol.com het levenslicht. Het werd opgericht door het Duitste mediaconcern Bertelsmann AG en het hoofdkantoor staat in Utrecht. In 2019 telde bol.com meer dan 1.800 werknemers en telde meer dan 33 miljoen artikelen. Sinds 2011 heeft bol.com zijn webshop opengesteld voor het assortiment van externe verkopers. Fun fact: De CEO van Uptron werkte in 2019 op de marketingafdeling, over inside information gesproken…

Interesse om te verkopen op bol.com?
Vul ons formulier in!

Hoe zorgt Space Connect voor de verkoop op bol.com

De experts van Uptron ondersteunen jou met ‘the best practices’ voor te starten met verkopen op bol.com.

Lees hieronder meer over onze aanpak.

Integratie

Het starten met verkopen op bol.com is een tijdrovende en complexe klus. Bij het programma Space Connect gaan we eerst jouw webshop gaan koppelen met bol.com. Dit doen we met zowel de Belgische als de Nederlandse versie van de website. Aan de hand van een integrator en een API-connectie die bij de marktplaats past. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw producten, prijzen, eigenschappen,… automatisch worden gesynchroniseerd met bol.com.

Strategie

Indien je wilt verkopen op een marktplaats, dan moet je rekening houden met andere factoren dan bij het verkopen op jouw eigen webshop. De kans is groot dat er nog andere verkopers zijn die soortgelijke producten aanbieden. Samen met Space Connect ondersteunen we jou ook bij het implementeren van een correcte strategie zodat jouw producten op de juiste plek worden weergegeven.

 

Wij helpen je om de juiste productkeuzes te maken, maar ook gaan we kijken naar de prijszetting. We gaan er ook voor zorgen dat je zoveel mogelijk kans maakt om het ‘koopblok’ van bol.com te winnen. In feite bepaalt het koopblok wie van de verkopers de bestelling krijgt. Als je niet in het koopblok staat, dan krijgt de concurrent hoogstwaarschijnlijk de bestelling. De strijd om het koopblok ontstaat als meerdere leveranciers precies hetzelfde product aanbieden. De partner die de plek wint is diegene die het beste aanbod heeft wat betreft prijs, levertijd en service.

Operation

Met Space Connect koppel je jouw webshop onmiddellijk aan bol.com. Hierdoor worden prijzen, productinformatie, eigenschappen,… onmiddellijk gesynchroniseerd met bol.com. Jouw webshop wordt het centraal beheersysteem van al je marktplaatsen.

Daarnaast gaan we ook gaan kijken naar de content, bol Sponsored Products en naar de Bestsellers. Samen kijken we voor campagnes gebaseerd op high en low performers, sturen je advertenties bij op basis van de resultaten en zoveel meer.

Door de stijgende verkopen kan het zijn dat je huidig verzendingsysteem niet meer voldoet aan de eisen en noden. Bij Uptron hebben we logistieke partners die dit uit handen kunnen nemen en ervoor zorgen dat al jouw orders voor 23 uur 59, volgende werkdag geleverd zijn. Indien je gebruik wenst te maken van Logistiek via bol.com, dan kunnen we jou ook ondersteunen om dit op te zetten.

Meer info nodig?

  • Neem vrijblijvend contact op:
  • E-mail: hello@uptron.be
  • Telefoon: +32 42 94 02 00
  • Via onderstaande contactknop:

Een antwoord op al jouw vragen

Al onze klanten hebben verschillende wensen en noden, daarom nemen wij de tijd om vrijblijvende offertes uit te werken voor elke klant. Wij willen alleen de beste oplossing voor jouw bedrijf kunnen leveren, daarom werken wij steeds op maat van de klant.

Benieuwd hoeveel jouw project zou kosten? Stuur ons gerust een mailtje en wij bezorgen jou een gratis offerte.

Wij raden steeds aan om eerst een webshop op te starten zodat je een eigen plek hebt voor jouw producten te koop te plaatsen. Je bent nog steeds koning van je eigen webshop en je hoeft je geen zorgen te maken dat concurrenten jouw klanten gaan afnemen. 

Bij Uptron zijn we specialisten in E-commerce en kunnen we jouw Woocommerce of Shopify webshop bouwen en onmiddelijk gaan integreren met Space Connect.

Elke project is bij ons uniek, maar we hebben wel een vaste werkwijze dat we hanteren voor elke dienst. Deze start bij een eerste gesprek via telefoon, videocall of gewoon een fysieke meeting. Voor elk project maken wij een duidelijke offerte waar onze werkwijze staat in beschreven. Na het zoeken van een gepaste marktplaats en de juiste strategie, gaan de digitale experts van Uptron aan de slag met het verbinden van jouw webshop. Natuurlijk houden we verschillende contactmomenten gedurende dit traject en zorgen we voor een transparante aanpak.

Nog meer vragen?