loader image

Online Marketing

Trek de juiste bezoekers
aan via "the web"

sociale media Uptron dienst

De online wereld verandert iedere dag. Het is dus belangrijk om continu online actief te blijven. Bovendien is het belangrijk om je digitale aanwezigheid op te volgen en bij te sturen. Uptron maakt een digitale strategie op maat dat echt converteert. Wij helpen je graag bij jouw online marketing.

Uptron adviseert je op vlak van zoekmachineoptimalisatie (SEO), adverteren op Google (SEA), sociale media en e-mailmarketing.

Wij werken graag samen aan jouw online marketing campagnes, zowel betalend als organisch. Met een duidelijke strategie brengen we jouw boodschap naar de juiste gebruiker, op het juiste moment, via het juiste kanaal.

Search Engine optimization

Zoekmachine optimalisatie (SEO) heeft als doel om een webpagina zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google.

Uptron helpt je bij het doorvoeren van de aanbevolen optimalisaties. Dit zal leiden tot een hogere ranking en zorgt bijgevolg voor meer conversies.

SEO Uptron dienst
SEA Uptron dienst

Online adverteren in Google (SEA)

Google reserveert boven en onder zijn reguliere zoekresultaten ruimte voor bedrijven die reclame maken via Google Ads.

Online adverteren is de beste manier om snel een goede positie te krijgen. Zo geef je je website onmiddellijk visibiliteit.

We helpen je gericht te adverteren om zo het meeste uit je budget te halen. Met de juiste instellingen en data bereik je de juiste mensen met een gepersonaliseerde boodschap.

SEA Uptron dienst

Sociale media

Heb je hulp nodig bij het beheren van je sociale media kanalen? Of heb je nog geen sociale media? Ons team geeft je advies, zet accounts op en neemt zelf de kanalen over.

Wil je ook op deze kanalen adverteren? Ook dit is geen probleem. Wij werken graag sociale media advertenties voor jou uit. Let’s get social!

sociale media Uptron dienst

E-mailmarketing

Wil je meer verkeer naar je website loodsen of meer verkopen? Wat je doel ook is, via e-mailmarketing kan je jouw doelgroep op een efficiënte manier bereiken. 

Emailcampagnes moet je aanpakken d.m.v. een doordachte strategie en creatieve visuals, zodat jouw email de aandacht krijgt die ze verdient.

Bij Uptron hebben we software oplossingen die we koppelen aan jouw CRM, website of webshop en die efficiënt jouw e-mails automatiseren.

Marketing Automation

Marketing automation, wat is dat nu net? Bij Uptron ondersteunen we jouw automatisaties voor jouw digitale processen. Wij helpen je om al jouw klanten of leads te gaan benaderen door middel van geautomatiseerde berichten via e-mail, internet en social media. 

Berichten worden verzonden volgens een reeks instructies die workflows worden genoemd.

Contacteer Uptron en ontdek de kracht van marketing automatisatie!

Waarom kiezen voor Uptron?

  • Samen gaan we jouw doelgroep op een efficiënte manier bereiken
  • Instagram, Facebook, Tik Tok, … bij Uptron zoeken we de juiste kanalen om jouw bedrijf te promoten
  • Ons sterk grafisch team zorgt voor adembenemende advertenties dat gegarandeerd kliks opleveren
  • Onze digitale marketeers werken een strategie op maat uit
  • Klantenservice dat steeds beschikbaar is voor al jouw vragen

Online Marketing cases

Een antwoord op al jouw vragen

Ja, zeker kunnen wij dat! Wij maken een accounts op verschillende netwerken en zorgen voor grafische beelden van jouw bedrijf.

Eerst gaan we kijken welke advertenties jullie hebben lopen en gaan we kijken waar het mis is gelopen. Door middel van een digitale audit gaan we jouw digitale accounts, concurrenten en doelgroep gaan onderzoeken. Op basis van deze resultaten stellen we een marketingplan op dat gegarandeerd resultaten boekt.

Nog meer vragen?