loader image

Waar beginnen we mee?

Strategie

Een digitale strategie is vandaag de dag onmisbaar geworden in ieder marketing plan. Het zorgt ervoor dat je steeds nieuwe potentiële klanten kan bereiken en converteren.

Maar hoe bereik je deze doelgroep nu net en wat hoe zorg je ervoor dat ze interesse hebben in jouw product of dienst? Online marketing heeft een resem aan verschillende opties om jouw merk online te gaan promoten.

Audit

Onze online marketing experts helpen jou graag verder om jouw digitale strategie te ontwikkelen.

We starten met een audit om een volledig beeld te krijgen van de huidige toestand van je business. Met analytische tools onderzoeken we het gedrag van je bezoekers.
Zo krijg jij een duidelijk beeld over hoelang de bezoekers op je website blijven, het aantal gedownloade brochures, waar je bezoekers vandaan komen,…

Onze audit neemt al jouw online kanalen onder de loep. We voeren ook een concurrentieanalyse uit om je concurrenten mee in kaart te brengen. Hierdoor kan je jouw online campagnes strategisch gaan plannen en afstellen op jouw doelgroep, concurrenten en potentiële leads.

Strategie op maat

Na onze uitgebreide audit vormen we een online strategie op maat van jouw bedrijf. We analyseren en kiezen voor de online kanalen die aansluiten bij jouw doelgroepen en doelstellingen. We stellen een digitale roadmap op voor waar en wanneer je doeltreffend jouw campagnes kan lanceren.

Daarna bespreken we in een gesprek het rapport met onze bevindingen. Met dit plan halen we een hoger rendement uit jouw online kanalen. 

Heeft jouw bedrijf nood aan een digitale oplossing op maat?

Een digitale strategie dat echt werkt

Na het maken van een marketingplan moeten we gaan kijken naar de uitwerking ervan. Tijd en budget spelen een cruciale rol in het opzetten van een succesvolle marketing campagne. Wij zorgen voor een transparante budgetverdeling dat in functie staat van een positieve ROI (Return on Investment).

SEA Uptron dienst

Meten is weten

Bij het opstellen van een marketingplan focussen we onze activiteiten steeds naar jouw professionele doelstellingen. In een goede strategie moeten we rekening houden met verschillende factoren, hiervoor gebruiken we data. De online activiteiten worden periodiek geanalyseerd door gebruik te maken van KPI’s die jouw bedrijf helpen groeien. 

Onze digitale experts leveren tussentijdse rapportages waardoor jij steeds op de hoogte wordt gebracht van onze activiteiten. Communicatie is de sleutel tot succes.

SEA Uptron dienst

Voordelen

  • Wat is mijn optimale doelgroep?
  • Waar is jouw ideale klant aanwezig en wat is zijn gedrag?
  • Welke online platformen bieden de beste opties voor jouw professionele doelen?
  • Welke digitale acties voeren mijn concurrenten?

Wij helpen mee aan de groei van jouw bedrijf!

Klaar om meer zichtbaarheid en meer conversies te realiseren?