loader image

Over ons

Uptron, jouw partner
voor succes

Team Uptron

Wie zijn we

Welkom bij Uptron, uw partner in bedrijfstransformatie en technologische innovatie. Wij zijn een team van gedreven professionals, toegewijd aan het leveren van geavanceerde oplossingen op het gebied van procesautomatisering, AI-implementatie en Odoo-integratie voor bedrijven in retail, distributie, e-commerce, accounting, services en horeca. 

We streven ernaar om bedrijven te helpen hun operationele efficiëntie en marktpositie te verbeteren door middel van efficiënte oplossingen voor elk bedrijf.

Wat doen we?

Onze missie is het vereenvoudigen van complexe bedrijfsprocessen door innovatieve en op maat gemaakte technologische oplossingen. We geloven in het creëren van waarde voor onze klanten door hen te ondersteunen in hun streven naar groei, efficiëntie en concurrentievoordeel.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Contacteer ons vrijblijvend.

Hoe doen we dit?

  • Odoo-Integratie: We zijn experts in het aanpassen en integreren van Odoo, een veelzijdig bedrijfsbeheerplatform, om te voldoen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. Van CRM, aankoop, verkoop, voorraadbeheer, boekhouding, projectbeheer, services, marketing tot e-commerce en rapportages.

  • Procesautomatisering: We helpen bedrijven hun operationele efficiëntie te verhogen door handmatige processen te automatiseren, waardoor tijd en middelen worden bespaard.

  • AI-implementatie: Onze op AI gebaseerde oplossingen stellen bedrijven in staat om gegevensgestuurde beslissingen te nemen en hun dienstverlening te verbeteren.

Hoe maken we dat waar?

Bij Uptron geloven we in een klantgerichte aanpak. We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke uitdagingen te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan hun huidige behoeften, maar ook flexibel genoeg zijn om mee te groeien met hun bedrijf. Onze aanpak is gestructureerd in vijf stappen: initiële consultatie, strategiebepaling, ontwikkeling, testen en voortdurende ondersteuning.

Waarom kiezen voor Uptron?

Kiezen voor Uptron betekent kiezen voor een partner die toegewijd is aan jouw succes. Onze klanten waarderen ons voor onze expertise, persoonlijke service en de duurzame resultaten die we leveren. We zijn trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd en streven ernaar om elke klant te helpen zijn volledige potentieel te bereiken.

  • Kennis en ervaring: Onze kennis van verschillende sectoren weten we precies waar we aan toe zijn.

  • Service en ondersteuning: Nieuwe ERP-software heeft een invloed op je hele onderneming. Wij ondersteunen jou om Odoo te integreren bij iedereen in jouw bedrijf.

Welk probleem wil jij oplossen binnen jouw bedrijf?

Contacteer ons om vrijblijvende informatie te ontvangen

Webdesign cases