loader image

Verkopen op marktplaatsen met

Space connect

Webdesign dienst Uptron

SPACE CONNECT

Marketplaces of marktplaatsen zijn online platforms waarop merken hun producten kunnen verkopen. Hierdoor is het voor de consument mogelijk om alles te kunnen kopen binnen één ecosysteem. 

Binnen Europa zijn er veel verschillende marketplaces zoals Amazon, bol.com,… Daarnaast zijn er ook nog marktplaatsen die bepaalde niches (fashion, electronics,…) gaan bedienen met elk hun eigen voor- en nadelen.

Bij Uptron gaan we kijken naar de ideale marktplaats voor jouw producten te gaan verkopen.

Met Space Connect is het mogelijk om te gaan verkopen op zowel grote marktplaatsen als op de kleinere niche marktplaatsen en dit allemaal via één gecentraliseerd systeem.

Hierbij gaan we jouw webshop koppelen via Space connect aan de marktplaatsen die passen voor jouw producten. Zo kan je onmiddellijk prijzen, teksten en specificaties aanpassen op verschillende platformen via je eigen webshop.

Beschik je nog niet over een eigen webshop? Kijk dan dan snel onze pagina over het bouwen van een webshop.

Voordelen van markplaatsen:

  • Een marktplaats voor elke sector
  • Zowel B2B en B2C mogelijkheden
  • Snel internationaal verkopen
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de verzendingsmethodes van bol.com, Amazon, …
  • Gigantisch groeipotentieel: 50% van alle online aankopen gebeuren op een marketplace.

Onze oplossing:
Space connect

Met Space Connect stellen we jou in staat om klanten te bereiken en de online verkoop te verhogen op marktplaatsen door jouw productgegevens te beheren en te optimaliseren via één platform.

Waarom Space Connect?
Bespaar tijd en geld door middel van het automatiseren van jouw webshop!
Syncroniseer je producten automatisch met vele online platformen (bol.com, Amazon, Fnac, Decathlon…), hou de prestaties bij van je producten, en maak geautomatiseerde en relevante tekst advertenties op basis van je productdata.

Geef je online verkopen een boost

Met Space Connect kan je elke soort product uit elke sector online gaan beheren! Het verbeteren van de zichtbaarheid van je producten op verschillende online markplaatsen en het bereiken van een nieuw publiek, het kan allemaal met Space Connect. 

Wij maken het ook mogelijk om via een koppeling verschillende verkoop- en advertentiekanalen te gaan beheren en al jouw bestellingen en advertenties te gaan centraliseren op één plek. 

Lees hieronder meer welke markplaatsen mogelijk zijn voor jouw producten.

Met de komst van Amazon België is het dan ook de grootste en de meest competitieve marktplaats ter wereld. Als je internationaal wilt verkopen, dan kan je er bijna niet omheen.
Als je wilt verkopen op de Nederlandse en Belgische markt, dan zal je bij bol.com moeten zijn. Bol.com is de grootste en populairste marketplace van de lage landen.
Verkoop van fashion en modeproducten? Dan is verkopen op Zalando de oplossing. Beschikbaar in 23 verschillende landen en hiermee het grootste online modeplatform van Europa.

Niche marktplaatsen

Naast de 3 bekende marktplaatsen zijn er ook nog andere, ‘kleine’ marketplaces die interessanter kunnen zijn voor jouw producten te verkopen. Het voordeel van deze marktplaatsen is dat deze gericht zijn naar een specifieke doelgroep. Wanneer we gaan kijken naar Beauty Marketplaces dan is Douglas wel iets voor jou. Verkoop jij alles voor in en rondom huis, dan kan fonQ een goede optie zijn. 

 Contacteer één van onze experts en samen zoeken we naar de geschikte marktplaats voor jouw product.

SEO Uptron dienst

Starten met verkopen op een marktplaats.

Bij Uptron begeleiden we bedrijven in de keuze van het gepaste kanaal, we zetten accounts strategisch op en leiden de gebruikers op om aan de service voorwaarden te voldoen.

Je moet aan heel wat dingen denken als je wilt verkopen op marktplaatsen. Denk maar aan voorraadbeheer, efficiënt grote hoeveelheden producten online zetten, de koopknop winnen en rendabel blijven. Dankzij onze ervaring kan je onmiddellijk starten en leren we jou ‘the best practices’ aan.

Interesse in het starten met online te verkopen?
Contacteer één van onze medewerkers d.m.v onderstaande knop.

Marktplaatsen met een langetermijn strategie

Zodra je marktplaatsen live staan is het werk niet klaar. Wat als je extra producten wilt verkopen? Hoe ga je het verhoogde aantal bestellingen verwerken? Kunnen we overschakelen op de logistiek van de marktplaats zelf? Hoe kan je bovenaan staan bij relevante zoekwoorden?

Wij helpen je voor een langetermijnstrategie uit te werken voor de marktplaatsen, zo heb je van in het begin al een duidelijk toekomstplan en kom je niet voor negatieve verrassingen te staan.

Advies nodig over verkopen op marktplaatsen?

SEO Uptron dienst

Webdesign cases

Een antwoord op al jouw vragen

Al onze klanten hebben verschillende wensen en noden, daarom nemen wij de tijd om vrijblijvende offertes uit te werken voor elke klant. Wij willen alleen de beste oplossing voor jouw bedrijf kunnen leveren, daarom werken wij steeds op maat van de klant.

Benieuwd hoeveel jouw project zou kosten? Stuur ons gerust een mailtje en wij bezorgen jou een gratis offerte.

Wij kunnen wereldwijd met meer dan 2500 online marktplaatsen jouw webshop gaan koppelen. Het belangrijkste is dat we het juiste platform gaan zoeken waarop jouw doelpubliek aanwezig is.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Uptron. 

Wij raden steeds aan om eerst een webshop op te starten zodat je een eigen plek hebt voor jouw producten te koop te plaatsen. Je bent nog steeds koning van je eigen webshop en je hoeft je geen zorgen te maken dat concurrenten jouw klanten gaan afnemen. 

Bij Uptron zijn we specialisten in E-commerce en kunnen we jouw Woocommerce of Shopify webshop bouwen en onmiddelijk gaan integreren met Space Connect.

Elke project is bij ons uniek, maar we hebben wel een vaste werkwijze dat we hanteren voor elke dienst. Deze start bij een eerste gesprek via telefoon, videocall of gewoon een fysieke meeting. Voor elk project maken wij een duidelijke offerte waar onze werkwijze staat in beschreven. Na het zoeken van een gepaste marktplaats en de juiste strategie, gaan de digitale experts van Uptron aan de slag met het verbinden van jouw webshop. Natuurlijk houden we verschillende contactmomenten gedurende dit traject en zorgen we voor een transparante aanpak.

Nog meer vragen?