loader image
MyFitSit koos voor Uptron voor een totale transformatie te maken. Zowel het logo als de huisstijl werden onder handen genomen om zo van een moderne vormgeving te voorzien. De verouderde webshop werd aangepast om nog duidelijker en gebruiksvriendelijker te zijn voor de klant. Behalve het ontwikkelen van de website verzorgden wij ook het drukwerk.
Expertise:Can't retrieve term. In case if you changed taxonomy slug for this term, please update widget settings to use new taxonomy slug.

PROJECT

Het creatieve Uptron webteam mocht zich buigen over het project ‘MyFitSit’. MyFitSit verkoopt luxueuze relaxzetels. Ondanks dat ze reeds een website hadden, was deze verouderd en was er nood een vernieuwing.  Naast de realisatie van de webshop kregen wij dan ook de eer voor het aanpassen van hun huisstijl. Zowel de algemene look, het logo en drukwerk werd door ons verzorgd

DE VRAAG

Om hun merk in de kijker te zetten en een begin te maken aan hun online verhaal had MyFitSit nood aan een nieuwe webshop waar de klant eenvoudig kan bestellen maar ook algemene informatie kan terugvinden.

DE AANPAK

Het project werd opgedeeld in 3 delen

  • Deel 1: Bepalen merkidentiteit en branding van het merk MyFitSit
  • Deel 2: Opzetten van een strakke en gebruiksvriendelijke webshop
  • Deel 3: Ontwerpen van promotiemateriaal: flyer