loader image

E-Commerce

Boost jouw online verkoop
met een webshop op maat!

E-commerce met Uptron spaceman
Steeds meer mensen winkelen online. Wil je jouw producten of diensten ook online aanbieden? Laat je begeleiden door Uptron. Wij bouwen professionele webshops die jouw producten op een aantrekkelijke manier tonen aan jouw doelpubliek

Intakegesprek

Vooraleer we starten met het ontwerp van je webshop, luisteren we naar jouw online verhaal en producten. Hiervoor plannen we een intakegesprek in. Op deze manier hebben we dezelfde visie. Daarna analyseren we grondig je product of dienst, je verkoopprocessen en doelgroepen.

Eerste contact Uptron astronaut

Design

Ons design team vormt jouw ideeën om naar een webshop die in het oog springt! De webshop komt op alle schermen tot zijn recht én zorgt voor meer verkoop. Wij werken alles tot in de puntjes uit en zorgen voor een mobile-first design.

webOntwikkeling

Als het design van de webshop is goedgekeurd, zorgt ons technisch team voor de realisatie ervan. Zij creëren een geoptimaliseerde en klantvriendelijke webshop met de laatste nieuwe technologieën.

We koppelen je ERP-of kassasysteem aan je webwinkel voor een optimale synchronisatie. 

Afwerking en lancering

We plannen een nieuwe afspraak in waarin we de hele webshop uitleggen. Je ontdekt dan hoe de back-end van je webshop werkt. We geven ook uitleg over hoe je bijvoorbeeld beschrijvingen en afbeeldingen zelf aanpast.

Na deze meeting lanceren we jouw webshop online. Daarna blijven we ook partners. Want het is belangrijk om resultaten te meten en bij te sturen waar nodig. 

Verzending en logistiek

Heb je geen tijd om je pakketten te verzenden? Maar wil je toch genieten van de e-commerce groeikansen? Uptron werkt samen met logistieke partners voor het maken en verzenden van jouw pakketten. Op deze manier kan jij je focussen op de belangrijke aspecten van je bedrijf.

digitale marketing

Uptron is ook jouw digitale partner voor het uitwerken van een digitale strategie en online marketing

We combineren kanalen en boodschappen om jouw doelstellingen en doelgroepen te bereiken. We zorgen dus voor een optimale online aanwezigheid.

Waarom kiezen voor Uptron?

  • Onze webshops zijn volledig op maat van jouw behoeften
  • Van Shopify tot Woocommerce, wij zoeken de beste oplossing voor jouw project
  • Wij zorgen voor een aangename User Experience (UX) zodat jouw bedrijf meer omzet kan genereren
  • Webshop is volledig in eigen beheer
  • Klantenservice dat steeds beschikbaar is voor al jouw vragen
  • Geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines

E-commerce cases

Een antwoord op al jouw vragen

Uptron bouwt betaalbare websites en webshops op maat van jouw eisen en wensen. Wij willen de beste oplossing voor jouw bedrijf kunnen leveren, daarom werken wij steeds op maat van de klant.

Benieuwd hoeveel jouw project zou kosten? Stuur ons gerust een mailtje en wij bezorgen jou een gratis offerte.

Vandaag de dag is het een trend dat elk apparaat met verbonden moet zijn met het internet. Deze apparaten komen in alle maten en vormen; van smartphones en tablets tot en met desktop computers en laptops.

Wij zorgen dat jouw website mee schaalt op al deze apparaten en verschillende afmetingen zonder in te leveren op leesbaarheid, design en functionaliteit. Zo kan jouw website of webshop via elk medium leads generen.

Elke project is bij ons uniek, maar we hebben wel een vast werkwijze dat we hanteren voor elke dienst. Deze start bij een eerste gesprek via telefoon, videocall of gewoon een fysieke meeting. Voor elk project maken wij een duidelijke offerte waar onze werkwijze staat in beschreven. Na het maken van de design en jouw goedkeuring, starten ons developer aan het coderen van jouw website en volgt na de afgesproken tijdsspanne de oplevering. Natuurlijk houden we verschillende contactmomenten gedurende dit traject en zorgen we voor een transparante aanpak.

Lees meer over onze werkwijze.

Natuurlijk kan je zelf bepaalde zaken gaan aanpassen aan jouw website.

Bij de oplevering van jouw website krijg je een korte uitleg over de backend van jouw website. Je kan dan zelf aan de slag met nieuwe berichten toe te voegen, producten bij te plaatsen, foto’s te wijzigen,… Uiteraard staan wij steeds klaar voor jouw project verder uit te breiden.

WooCommerce is een plugin voor e-commerce toe te voegen op WordPress.

Deze software wordt wereldwijd gebruikt voor kleine en grote webshops. De keuze tussen WooCommerce, Shopify of nog andere software voor de ontwikkeling van je webshop hangt af van verschillende factoren die we graag bespreken tijdens het intakegesprek.

Nog meer vragen?