loader image

Werkwijze

WE GUIDE YOU THROUGH
THE ENDLESS SPACE

Onze werkwijze

Intussen weet je al ons aanbod aan diensten, maar hoe pakken wij dit nu allemaal aan?
Uiteraard hangt onze werkwijze sterk af van jouw noden,
maar over het algemeen volgen wij volgend stappenplan:

1 Eerste Gesprek

Heb je al een idee of een concreet plan of kan je wel onze hulp gebruiken voor de puntjes op de i te zetten? Ons team staat klaar om jouw project op te starten. Wij geven in dit gesprek alvast enkele bruikbare tips en delen onze manier van werken mee.

We laten je ook onmiddellijk tonen wat Uptron te bieden heeft en welke meerwaarde dit heeft voor jouw bedrijf. Dit gesprek vat jouw accountmanager samen in een briefingsdocument voor het team.

   • Webdesign en beheer •

     E-commerce •
 •  ERP’s •
 • Automatisatie en AI •
Eerste contact Uptron astronaut
Uptron spaceman brainstorming

2 Interne brainstorming en audit

De digitale experts van Uptron gaan aan de slag. Ze maken creatieve design, doordachte digitale audits en denken mee aan een strategie dat echt werkt. We zorgen voor creatieve out-of-the box oplossingen die we gaan integreren met de recentste digitale oplossingen voor jouw bedrijf. 

 • Ontwikkelaars onderzoeken diverse mogelijkheden voor jouw automatiseringsbehoeften.

 • Digitale marketeers bestuderen jouw bedrijf en bieden een gedetailleerd overzicht met strategische aanbevelingen voor AI-integraties die relevant zijn voor jouw specifieke behoeften.
Uptron spaceman brainstorming

3 Ontwikkeling

Zodra je jouw goedkeuring geeft, starten onze expert onmiddellijk met de ontwikkeling van jouw project. De developers starten met de ontwikkeling van jouw website, de digitale marketeers analyseren jouw data en zetten de juiste tools op en de grafische designer leveren creatieve logo’s, ontwerpen en beeldmateriaal. 

Heel dit proces wordt bewaakt door onze accountmanager die ervoor zorgt dat alles correct verloopt.

Uptron spaceman en alien

4 Opvolging

Na de ontwikkeling van jouw project bespreken we ons geleverd werk met jou. Wij passen nog de laatste zaken aan en zorgen voor een perfect afwerking. 

Tijdens de gehele ontwikkeling kan de klant bijsturen en zorgen we voor een transparante communicatie. Alleen met een hoge betrokkenheid met de klant en de verschillende teamleden zorgen we voor een perfect eindresultaat.

5 Finish

Als de laatste aanpassingen gebeurd zijn staat je website, online marketing campagne, webshop,… klaar om gelanceerd te worden. 

We presenteren trots onze creatie en lanceren samen het project. Uptron blijft graag jouw partners voor al jouw digitale diensten en zorgen voor een zo goed mogelijke Return on Investment voor onze digitale diensten.

Wees niet bang om op elk moment feedback te geven.

Uptron spaceman met finishvlag
Uptron spaceman met finishvlag

Meer of een afspraak maken?