loader image

Webdesign

Op zoek naar een nieuwe website?
Wees welkom

Webdesign dienst Uptron

Een nieuwe website volledig op maat? U bent aan het juiste adres! 

Webdesign op maat is onze core business en wij ontwikkelen innovatieve websites met oog voor design en de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Jouw nieuwe website is niet enkele mooi, maar loodst bestaande en potentiële klanten recht naar jouw doel.

INTAKEGESPREK

Voor dat ons team begint met ontwerpen, willen wij jouw verhaal en doelen horen. Hiervoor plannen wij een intakegesprek in. Hierdoor zitten we onmiddellijk op dezelfde golflengte en kunnen wij onze planning en aanpak vastleggen. 

Design

Ons design team tovert jouw ideeën om naar een adembenemende en creatieve website. Wij plaatsen jouw verhaal en product centraal. We passen ook ons design aan naar jouw noden en wensen. 

Onze designers zorgen er voor dat alle essentiële elementen aanwezig zijn. Jouw website zal gebruiksvriendelijk en doelgericht opgebouwd zijn. 

webontwikkeling

Ons technisch team gaat daarna aan de slag. Ze integreren de laatste nieuwe technologieën in jouw website. Hierdoor wordt jouw website en bedrijf future-proof en klaar om de online wereld te veroveren. 

Onze websites zien er niet alleen goed uit, ze functioneren ook perfect. Ze zijn bovendien klaar om zo goed mogelijk te scoren in Google!

Afwerking en lancering

Van zodra alles is afgewerkt nodigen we je uit voor een meeting waarbij we jouw website uitleggen. Je ontdekt dan zelf de backend van jouw website. We leggen je ook uit hoe je teksten en afbeeldingen zelf kan aanpassen. 

Na deze meeting plaatsen we jouw website online.  Ondertussen lopen we nog een checklist door om na te gaan of alles correct is ingesteld. 

Digitale marketing

Uptron is ook steeds jouw partner voor het uitwerken van een digitale strategie en online marketing.

We combineren verschillende kanalen en boodschappen om jouw doelstellingen en doelgroepen te bereiken.

SEO Uptron dienst

Waarom kiezen voor Uptron?

  • Onze website zijn volledig op maat
  • Eenvoudig zelf je website beheren en content wijzigen
  • Eenvoudig statistieken van jouw website bekijken d.m.v. analytics
  • Makkelijk leads opvolgen via het beheersysteem en via mail
  • Klantenservice dat steeds beschikbaar is voor al jouw vragen
  • Geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines
  • Adembenemende designs en doordachte User Experience (UX)

Webdesign cases

Een antwoord op al jouw vragen

Uptron bouwt betaalbare websites en webshops op maat van jouw eisen en wensen. Wij willen de beste oplossing voor jouw bedrijf kunnen leveren, daarom werken wij steeds op maat van de klant.

Benieuwd hoeveel jouw project zou kosten? Stuur ons gerust een mailtje en wij bezorgen jou een gratis offerte.

Vandaag de dag is het een trend dat elk apparaat met verbonden moet zijn met het internet. Deze apparaten komen in alle maten en vormen; van smartphones en tablets tot en met desktop computers en laptops.

Wij zorgen dat jouw website mee schaalt op al deze apparaten en verschillende afmetingen zonder in te leveren op leesbaarheid, design en functionaliteit. Zo kan jouw website of webshop via elk medium leads generen.

Zeker en vast!

In deze tijden waar alles online gebeurd is jouw website het eerste waar een potentiële klant gaat naar kijken. Het is dus van uiterst belang dat je website een functioneel design heeft, professioneel oogt en makkelijk te gebruiken is. Je wilt natuurlijk dat jouw klanten makkelijk jou kunnen bereiken.

Naast het design is het belangrijk dat je website natuurlijk wordt gevonden in Google en andere zoekmachines. Uptron heeft expert op gebied van SEO en online vindbaarheid. Samen met jou zorgen ze voor een optimale SEO-strategie en zorgen we voor een boost in de rankings. Ook bieden we diensten aan zoals socialmediamarketing en search engine advertising. Hierdoor kan je nog meer uit jouw investering halen.

Elke project is bij ons uniek, maar we hebben wel een vast werkwijze dat we hanteren voor elke dienst. Deze start bij een eerste gesprek via telefoon, videocall of gewoon een fysieke meeting. Voor elk project maken wij een duidelijke offerte waar onze werkwijze staat in beschreven. Na het maken van de design en jouw goedkeuring, starten ons developer aan het coderen van jouw website en volgt na de afgesproken tijdsspanne de oplevering. Natuurlijk houden we verschillende contactmomenten gedurende dit traject en zorgen we voor een transparante aanpak.

Lees meer over onze werkwijze.

Natuurlijk kan je zelf bepaalde zaken gaan aanpassen aan jouw website.

Bij de oplevering van jouw website krijg je een korte uitleg over de backend van jouw website. Je kan dan zelf aan de slag met nieuwe berichten toe te voegen, producten bij te plaatsen, foto’s te wijzigen,… Uiteraard staan wij steeds klaar voor jouw project verder uit te breiden.

Nog meer vragen?