loader image
Het creatieve Uptron webteam werkte een stijlvolle website, met een boekingsmodule, op maat uit voor L’aur Interiors.
Expertise:Can't retrieve term. In case if you changed taxonomy slug for this term, please update widget settings to use new taxonomy slug.

L’aur interiors is gespecialiseerd in interieur architectuur en 3d visualisaties. Met reeds een groot portfolio konden wij aan de slag om hun werk zo goed mogelijk in de schijnwerpers te zetten. Op de website kan de klant reeds wegdromen bij de gemaakte creaties maar ook reeds een afspraak boeken voor een consultatie om hun eigen droom realiteit te laten worden. Naast de realisatie van de website kregen wij ook de eer voor het aanpassen van hun logo.

De vraag

Om haar eigen interieur bureau in de kaart te zetten, had ze nood aan een portfolio website met een aanhangende boekingsmodule. Hiermee zouden klanten meteen, via de website, een afspraak kunnen vastleggen voor onderandere een consulatie.

Enkel de naam & een oud logo van het project waren een vast gegeven. De merkidentiteit en bijhorende huisstijl werden ‘from scratch’ opgebouwd.

De aanpak

Het project werd opgedeeld in 3 delen

  • Deel 1: Bepalen merkidentiteit en branding van het merk L’aur Interiors
  • Deel 2: Opzetten van een strakke en gebruiksvriendelijke website
  • Deel 3: Opzetten van een op maat gemaakt boekingsmodule

Uptron hielp me met een overzichtelijke website naar een professioneler digitaal uithangbord voor mijn bedrijf. Goede en eerlijke communicatie, ontvangst met een lach :-)

Laura De Boeck

Interieurarchitect bij L'aur Interiors