loader image
Voor onze klant Youzzit mochten wij een totaalpakket aanleveren. Zij gingen op zoek naar een partner om hun nieuwe schoonmaakproducten te lanceren d.m.v een webshop. Niet enkel vertrouwden zij Uptron voor het ontwikkelen van hun webshop, ook verzorgden wij zowel het logo, de huisstijl, tot zelf de productfotografie. Youzzit is beschikbaar in 3 talen.
Expertise:Can't retrieve term. In case if you changed taxonomy slug for this term, please update widget settings to use new taxonomy slug.

HET PROJECT

Het creatieve Uptron webteam werkte een webshop uit voor dit fantastische merk. Youzzit is gespecialiseerd in duurzame schoonmaakmiddelen. Met reeds een groot portfolio konden wij aan de slag om hun e-commerce op te starten. Op de website kan de klant zowel pakketten als navullingen kopen. Naast de realisatie van de webshop kregen wij ook de eer voor het ontwikkelen van hun huisstijl. Zowel de algemene look, het logo en drukwerk werd door ons verzorgd

DE VRAAG

Om hun merk in de kijker te zetten en een begin te maken aan hun online verhaal had Youzzit nood aan een webshop waar de klant eenvoudig schoonmaakmiddelen kan bestellen.

De merkidentiteit en bijhorende huisstijl werden ‘from scratch’ opgebouwd.

DE AANPAK

Het project werd opgedeeld in 3 delen

  • Deel 1: Bepalen merkidentiteit en branding van het merk Youzzit
  • Deel 2: Opzetten van een strakke en gebruiksvriendelijke webshop
  • Deel 3: Het maken van productfoto’s